Sunday, March 8, 2015

RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me


Hi uolss... Jom join redbellas punye segmen... Nama segmen tu seperti tajuk entri kt atas yer... Ape yang aq suka tentang segmen ni... Sudah tentu la sebabnya adalah dari apa kata Redbellas dapattingkatkan lagi followers di dalam blog & juga membantu rakan-rakan bloggers untuk tingkatkan followers dan juga rating pembaca. Tolong menolong katanya.. So jom la support kawan2...

Bagitau hadiahnye dulu... Hadiah yang menanti si bertuah  ialah.......

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cenderamata daripada IKEA

Camne caranya....Senang jek... Boleh follow syarat2 yang dinyatakan kt bawah yer....

Syarat-syarat:

1) FOLLOW blog  RedBellas & Instagram  farida_far8
(wajib follow blog & tak wajib follow instagram jika tiada)

2) Copy PICTURE diatas & back link ke entri ini "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

3) Letak TITLE entri anda "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

4) Sila TINGGALKAN LINK ke entri anda diruangan komen dibawah. 

Giveaway bermula hari ini sehingga 31 March 2015!!!


8 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama . :D good luck tau! and if nak try luck lagi, meh lah join tiny ga saya hihi :*

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    jemput ya jangan malu malu x)

    ReplyDelete
  2. done follow dari segmen sama

    http://sallyadan.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  3. PG datang dari segmen yang sama :)
    http://www.mrsyatie.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    Jemput Join Giveaway iPhone 5S ni juga ya :)

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/redballas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan dari segmen yg sama :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking. Dari segmen yang sama.

    http://nureen-sofiya.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat ...

    ReplyDelete