Friday, March 6, 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH



Hi uolssss....  Jom kita meriahkan Giveaway yang dianjurkan oleh cik puan Norihan Bt Yusuf, seorang isteri & mama kepada 3 orang puteri.  Syaratnye memang semudah memetik jari jek yer... Boleh baca syaratnye kt bawah sinun yer...



:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

:: Copy banner diatas dan backlinkkan ke entri ini.

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)

:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang
( gambar hadiah akan di update kemudian )

:: Senarai Peserta ::

Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa.

Jom cepat-cepat join... x rugi pun kalau mencuba... Dapat x dapat belakang kira, yang penting dapat join & njoi..... :-)

15 comments:

  1. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) goog luck to u... done follow 2.. :-)

      Delete
  2. jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan dr segmen yang same
    gud luck jugak yee

    ReplyDelete
  4. hai, singgah sini :)
    dari segmen sama <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA yang tak seberapa ni.
    Gud luck yer ;-)

    ReplyDelete
  7. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini balas kunjungan...terima kasih sudi singgah dan follow blog akak....semoga kita berjaya...


    http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  9. singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari GA yang sama n done follow (^_^)

    KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  11. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete