Tuesday, March 10, 2015

"Ananasgoodmood tiny giveaway :p"

Hi uolsss... Jom join GA dari adik manis Nur Farhana Binti Farid Rizal a.k.a nana kt bawah ni untuk support dia punya blog... Aq pn lately ni dh suka la plak join blogger lain punye GA or segmen. Dapat la jugak tambah follower... Sedihnye aq baru ade 5 followers jek kot... mudah2an ade la yang sudi jadi follower aq yer... Hahahaha.... nyampah kot.... :-)
Boleh p klik klik klik kt link ni yer...

Uolsss nk join??? Boleh ikut syarat kt bawah eh...
  1. Follow this blog bagi sesiapa yang tak follow lagi :)  ----> Done follow.. Aq follower s no 64 yer...
  2. Post satu entry entitled "Ananasgoodmood tiny giveaway :p"  ----> Entri ni la...
  3. Stick kan my kinda big "stamp" kat entry blog korang tu and backlink ke sini.  ----> kat atas tu...
  4. Letak link entry tersebut dekat box comment nun di bawah sana... and.... done!  ----> satgi gi tempek comment....
  5. Setelah cukup syarat, winners gonna be picked randomly ok. ----> sila la pilih saya....
  • The 2 lucky winners gonna get RM 5 topup for each person. 
  • 1 very the lucky winner gonna get a mistery gift :D 
  •   Deadline gonna be on 17th of March

Gud luck utk semua yang join GA ni yer....


6 comments:

  1. thanks sebab sudi join kak! hehehe :*

    ReplyDelete
  2. hehe. follow blog ni. good luck :D

    ReplyDelete
  3. Done follow sini...n gud luck too... シ

    ReplyDelete
  4. Good luck
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway.html

    #Follow sini

    ReplyDelete