Monday, April 20, 2015

KEPUTUSAN BAGI FIRST GIVEAWAY DARI BLOG "ALL ABOUT ME & MY LIFE"

Alhamdulillah, syukur kepada Yang Maha Esa atas kesempatan ini.. Malam ni berkesempatan untuk mengumumkan peserta bertuah yang terpilih untuk menerima pemberian x seberapa dari saya yer.... Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang menyertai GA pertama saya dan yang memberi sokongan yer.. Seramai 54 peserta yang join GA kali ni... Boleh tgk list kt SINI yer... Jemput la blogwalking kt blog kawan-kawan kita ni...

Peserta yang terpilih dan bakal menerima pemberian yang x seberapa dari yan adalah....

2)   PESERTA NO 32 - norazis2908.blogspot.com --> dh tuntut
3)   PESERTA NO 4 - cahayanurlight.blogspot.com  --> dh tuntut
4)   PESERTA NO 37 - hodorata.blogspot.com
5)   PESERTA NO 13 - thesupersomething.blogspot.com
6)   PESERTA NO 39 - afidahazmi88.blogspot.com --> dh tuntut
7)   PESERTA NO 5 - belongtomee.blogspot.com
8)   PESERTA NO 24 - mrshamdan.blogspot.com --> dh tuntut
9)   PESERTA NO 6 - greennnpanda88contest.blogspot.com --> dh tuntut
10) PESERTA NO 27 - akubudakkayu.blogspot.com --> dh tuntut

Terima la pemberian ikhlas dari yan yer..


Keputusan adalah muktamad. Pemilihan pemenang adalah melalui cabutan no penyertaan yer...  Tiada unsur pilih kasih or berat sebelah atau dua-dua belah... Kepada para pemenang, boleh la menuntut hadiah kepada saya selewat-lewatnya sebelum 30 April 2015 melalui no telefon 019-7802066  (mesej or whatsap) atau blh emailkan details tersebut kt email yan k.. surianti510327@gmail.com

Berikan detail anda semasa menuntut hadiah seperti begini :
Nama 
Alamat
Nombor dan URL penyertaan
Hadiah yang dimenangi
No Phone

 

Tahniah diucapkan kepada yang berjaya dan pada yang tak berjaya jangan putus asa.
Doa-doakan lah yan murah rezeki, boleh buat giveaway lagi.
Terima kasih semua. :-)


 

19 comments:

  1. Alhamdulilah..hehe..thanks..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, ade rezeki disini..
    Terima kasih sis... moga dimurhkn rezeki..
    Salam perkenalan..

    p/s:org johor ke? hehe(tgk no telefon)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah... tqvm join..
      yer.. org segamat... org parit raja upenye... akak ipar ade kt parit raja jgk.. parit daun...

      Delete
  3. tahniah kepada semua pemenang.. tiada rezeki di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm join... Insyaallah next GA yer klu ada.. doakan sy murah rezeki utk next GA..

      Delete
  4. yyeeeaaaahhh nnt kita wassup ye :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..
    Fida dapat..Dah email pun tau segala details..Tapi tak tau hadiah apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afidah azmi... hadiah blh tgk kt cn yer... sorang dpt sebotol jek yer..
      http://yanishak.blogspot.com/2015/04/christian-dior-miniature-perfume-untuk.html

      Delete
  6. Salam sis,
    Alhamdullillah. Anis dapat dan dah email detail kat email sis ya! :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang & congrats pd yg lain.
    Sorriiii sbb lewat, huhu...
    Thanks tau yan!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah and congrates yg lain. maaf sbb sangat lewat dah ni. its okay if hadiah dah burn. yg pnting enjoy this ga =)

    ReplyDelete