Wednesday, April 29, 2015

HEPI BESDAY BUJANG MAMA YANG KE 5 TAHUN

15.4.2015 yang lepas sebenarnya hari ulangtahun kelahiran anakanda sulung si bujang encem mama tu, Muhammad Aqil Lutfi.. Tapi mama dengan kedekutnya x beli kek pada hari tu sebab sekolah budak2 ni nk buat hari pertandingan kokurikulum + sambutan harijadi bulan Jan hingga Mei pada 24.04.2015. So mama order kek dari kawan mama yang homebaker tu si Momma Busy Bee utk buat kek aqil lutfi...


Kalau ikutkan permintaan aqil lutfi dia nk kek tema katun ultraman, tapi sebab kt kedai xde edible image ultraman so letak jek gambo katun ni.. Ni pn favourite dia gak ni, last year kek tema ni ler...

Choc cake with lighting mc queen edible image
Upacara kt skolah pagi tu dimulakan dengan pertandingan kokurikulum ikut kelas... Ni aqil lutfi n geng 5 tahun tengah baca ayat2 dalam solat by group...


mata dia sibuk duk tengok kt pengadil kt tepi tu...

Pastu acara penyampaian hadiah pertandingan ngan hadiah harijadi... Hadiah harijadi dapat tabung,,, So selamat menabung la anak mama oi...


Pastu baru la sambutan hari jadi... Potong kek harijadi masing-masing... Sekolah pn ade sponsor kek, jadi memang banyak ler kek untuk dipotong pada hari tu.. Yang penting anak-anak ni semua happy... Susah betul dia nk tengok kamera (kamera la sangat padahal amek gambo guna henpon jek..)


Mama puas panggil baru la nk tengok...


Selamat ulangtahun kelahiran anak mama, semoga menjadi anak yang soleh n berjaya dunia akhirat... Yang klako, sebelum skolah klu tanye besar nanti abg nak jadi ape.. Jawabnye doktor.. Sekali dh skolah mama tanye nanti besar nak jadi ape.. Jawabnye nak jadi ULTRAMAN!!!!!!!!!

Huwaaaaaa...... :-(


5 comments:

  1. HB Aqil Lutfi.. moga jadi anak soleh..:)

    ReplyDelete
  2. ultraman?hihihihi..xpe2,niat da baik dah tu nak selamatkan dunia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 bdk2 ni ummul azkee.. terpengaruh sangat katun tuh...

      Delete
  3. selamat hari jadi . cantikk kek

    ReplyDelete